tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pääsiäisen viimeiset tipuset...

...lennähtävät tässä.








Kortit taiteiltiin ja postitettiin kyllä hyvissä ajoin, mutta tänne päivittäminen lomalla jäi...






Pääsiäinen sujui rennon mukavasti ja aurinkoisesti. Tapasimme ystäviä Tampereelta ja Italiasta asti sekä vietimme aikaa perheen (niin tämän meidän ihan pienen perheen kuin molempien lapsuuden perheidenkin) kanssa. Ulkoiltiin mökkimaisemissa, käytiin kaupungilla syömässä muutamaankin otteeseen, vietettiin siskon synttäreitä ja tulipahan Italian lennotkin varattua ystävien kanssa (ei tosin tämän tällä hetkelle Italiassa opiskelevan, vaan niiden Tampereella asuvien).

Olipas rentouttavaa! Kyllä tällaiset lyhyetkin lomat virkistävät kummasti.

No, saatat miettiä, että mitähän kotiäiti lomasta tietää ja onhan se totta, että kotona sitä joka päivä muutenkin luuhataan, mutta on se ihan eri asia kun on aikuista seuraa kun muilla on lomaa. Ja ne oman "työn" tehtävät tulee useammin jaettua silloin kun isi on paikalla niin että sinänsä omakin päivittäinen rutiini keventyy.

11 kommenttia:

  1. Oli tosiaan ihana nähdä! Toivottavasti nähdään taas pian. Ihanan värikkäitä kortteja :) Ciao.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaan ihana nähdä! Ja ois kyllä kivaa jos ehdittäis vielä ennen elokuuta näkemään, en tiedä saisko siihen meidän minireissuun mitenkään ympättyä tapaamista siellä päässä? P.S. Kiitos vielä tuliaisista!

      Poista
    2. Ilmoittakaa tosiaan jos eksytte mulle päin silloin helatorstain aikoihin. Oon silloin kyllä Firenzessä. Mulle on tulossa silloin pari vierasta Suomesta mutta se estä meitä näkemästä! :) Yhteyksiin!

      Poista
  2. Bimin kädestä oli tehty samantyylisiä kukkoja. Pyrstöön oli laitettu höyhen. Tapasin Bommelin eilen ja hän yritti kaikin voimin repiä silmää kukolta. Tiesitkö muuten, että tässä maassa tuovat pääsiäispuput munat lapsille, ei kukot niin kuin minun käsittääkseni siellä äidinkielen maassa. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä kiva malli kun siihen saa pienenkin lapsen kädenjäljen (tässä tapauksessa myös ihan kirjaimellisesti ;) ) Minkäs ikäinen tämä sinun nuorin lapsenlapsesi nykyään onkaan?

      Tuon meidän isin lapsuuden perheessä puput olivat yöllä tuoneet pääsiäismunat, mutta kyllä meillä ainakin ne taisivat olla tiput tai kanat tai kukot..?

      Poista
    2. Bim on syntynyt 1. joulukuuta, joten on nykyisin 16 kk ja risat. Tahdossa ja huumorissa löytyy. :) <3

      Poista
    3. Voi, sekin on jo niin iso tyttö! Aika menee niin nopeasti!

      Poista
  3. Kiitokset kortista! En väsymykseltäni heti tajunnut että siinä oli käsi, mutta pikkuhiljaa sekin valkeni... :D

    Oi ihanaa, reissuun! Oletteko kauan? Uskallat vielä lähteä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi voinut vauva-aiheisenkin lähettää, mutta kun valmistuivat niin sopivasti vauvan kanssa samoihin aikoihin :)

      Se meidän reissu on sellainen vähän lyhykäinen vajaan kuuden päivän reissu. Milläs viikoilla olit silloin kun olitte Wienissä? Oliko mitään tuntemuksia koneessa? Oon ite tuolloin 31-32 viikoilla, joten lääkärintodistuksen kyllä tarvitsee, mutta saa periaatteessa kuitenkin lentää jos kaikki ok. Saa nähdä, vähän se kyllä jänskättää...

      Poista
    2. Mä olin Wienissä viikolla 23, sen jälkeen alkoi olla sellaisia tuntemuksia etten olisi jaksanut matkustaa, mutta toi reissu meni hyvin! Toivottavasti vointi pysyy hyvänä!

      Poista
    3. Mullakin on ollut jo aika paljon supistuksia, joten hieman se (lähinnä lento) jännittää. Mutta rauhassa tuskin saan sen enempää kotonakaan olla kun on tuo napero... Itseasiassa uskoisin, että reissussa saan kuitenkin vähän levätä kaikesta tästä lapsiarkihommasta (pukemiset, riisumiset, pyllynpesut, uhmakohtaukset ym) kun on tuo meidän isikin mukana... :)

      Poista