maanantai 10. maaliskuuta 2014

Tien päällä taas

Joudun suuren suosion saavuttaneeseen arvontaan osallistuneille valitettavasti kertomaan, että saatte jännittää tuloksia vielä hetkisen... Eilen kello 16.00 en ollut lupaukseni mukaan arpomassa blogin yksivuotisarvonnan voittajaa, vaan Helsingin messukeskuksessa GoExpo -messuilla.

Miehellä on alkuviikko töitä Helsingissä ja niinpä me tytöt hypättiin mukaan kun se taas oli mahdollista. Reissuun lähdimme messujen vuoksi jo sunnuntai-aamuna: mies suunnittelee jonkun kai vähän erikoisemman fillarin ostamista ja kävi messuilla hieman tutkailemassa vaihtoehtoja. Messuilla mukana pyörimässä oli ystäväperhe, johon kuuluu lähes tismalleen samanikäiset tytöt kuin meillä.




Tämän päivän kivat jutut:

- aamulla hotellihuoneen ikkunasta paljastunut merinäköala
- (melko) rauhallinen aamiainen hyvää (Simon & Garfunkel -tyyppistä) musiikkia kuunnellen
- leikkitreffit ystäväperheen kanssa SnadiStadissa
- tyttöjen riemun seuraaminen
- äitien jutteluhetki vauvojen keikkuessa sylissä ja isojen tyttöjen juostessa ympäri tilaa
- yhteinen lounas

Ja kello on vasta neljä! Kylläpä päivään mahtuu paljon kun irrottautuu kotikulmista, hyvä että lähdettiin.








Tunnelmia päiväunilta hotellihuoneesta.







Suunnittelin, että esikoinen saa toimia onnettarena, joten koitan saada arvonnan suoritettua kunhan hän herää. Ilmoitan tuloksen heti tänne kun saamme sen selville.


6 kommenttia:

  1. kivoi piilokuvia tässä postauksessa. Mukavaa kun tytöt miesisän mukana kylillä, kaikki sellainen on vaihtelua, oli normaali arki sitten kuinka makoista tahansa. odotan innokkaana sitä filmiä, mutta tyydyn nurisematta kohtalooni, jos ei onni potkaise. seuraava arvonta on kai sitten vuoden kuluttua. :D Voikaatte

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo pikkureissut isin mukana ovat kyllä tosiaan mukavaa vaihtelua arkeen! Ei niitäkään ehkä jatkuvasti jaksaisi, mutta sopivasti silloin tällöin on oikein hyvä, etenkin kun tuo isi on sellaista meneväistä sorttia, ettei sitä muuten niin kovasti ehtisi näkemään :D Nyt tämän meneillään olevan ulkomaanreissuputken aikana ehdotti että jos lähdettäisiin mukaan Chileen, mutta en oikein vielä siitä innostunut kun sinne on niin pitkät lennot ja siellä oltaisiin kuitenkin oltu pääasiassa tyttöjen kesken kun työpäivät olisivat olleet pitkiä. Mutta ehkä joskus vielä kun tuo vauveli tuosta vähän kasvaa!

      Poista
  2. Olipas taas kivaa luettavaa ja katseltavaa. Ihan kuin ois pikkasen mukana. Suurin riemu Pikku Äidin selvä virkistäytyminen, joka välittyy tänne asti ilman rivienvälejäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihtelu virkistää! Mumma oli kyllä reissussa mukana mielessä: tyynyliinakin piti nimenomaan mummalle painaa :)

      Poista
  3. Olipa kiva, että tienne toi tänne meillekin paluumatkalla. Vieläkin fiilistelen kahta suloista leikkikaveria, joista ainakin toinen on kyllä varsin ihastunut toiseen. Nähdään taas pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva taas tavata! Ja kiitoksia vielä siskollesi meidän yllätysvisiitin vastaanottamisesta ja meidän kestitsemisestämme! Leikkikaverukset olivat kyllä söpö pari ja varmasti ihastus oli molemminpuoleista. Tällä nuorella naisella tosiaan on kertomansa mukaan sydämessään nyt jo kolme poikaa: serkkupoika, tämä Tampereen uusi kaveri ja Salamawiin, mutta ei se tunnu vielä kovasti haittaavan, kyllä sydämeen mahtuu :D Nähdään!

      Poista