tiistai 11. maaliskuuta 2014

Arvonnan voittajat

Eilen suuntasimmekin päiväunien jälkeen vielä illaksi Espooseen ystäväperheen luo kyläilemään, joten arvonta siirtyi edelleen tähän päivään, mutta nyt se on vihdoinkin suoritettu virallisten valvojien (3v ja 8kk) silmäin alla- ja toimesta.

Ensin arvoimme Tuhat loistavaa aurinkoa -mikin.

Rummun pärinää...









Ta daa!





Tuhat loistavaa aurinkoa -mikin voittaja on Niina K. Onnea, onnea! 
Laitatko postiosoitteesi sähköpostiin joutuiarmasaika@gmail.com niin lähetän kirjan sinulle postissa kunhan kotiudumme!


Sitten arvottiin Naapurini Totoro -dvd.

Ja taas rummun pärinää...




Ta ta da daa da daa!



Totoron voitti Marja-täti, joka ilmeisesti onnistui ajatuksen voimalla vaikuttamaan tulokseen! Tämähän vaikuttaa ihan järjestetyltä jutulta kun Marja-täti Totoroa toivoikin, mutta niinpä vain esikoinen onnistui poimimaan juuri oikean nimen. Hyvä, että meni toivottuun osoitteeseen! Onnittelut! Marja-tädin osoite minulta löytyykin, laitetaan pakettia postiin pikimmiten! Tämähän on lapsenlapsillekin hyvää katseltavaa, voivat vielä katsoa ihan alkuperäiskielellä!

Arvontaan osallistuneita oli niin vähän, että tuntuu nyt hölmöltä toisten puolesta (mietin jo et pitäisikö muille lähettää lohdutussuklaapatukat tai jotain), mutta ehkä sitten ensi vuonna uusi yritys jos me vielä jatketaan? Oikein paljon kiitoksia joka tapauksessa kaikille arvontaan osallistuneille ja blogia lukeneille!

Meilläkin on ollut täällä reissussa onnea: messujonossa seisoessamme mies tuli kysymään haluammeko hänen kaksi kutsulippuansa, joita ei ehtinytkään käyttää ja eilen SnadiStadissa esikoinen voitti yksivuotissynttäriviikon kunniaksi arvotun vapaalipun, jonka käytimme tänään.

Tämän päivän parhaat:

- Auringonvalo!!

- Esikoisen aamu/lähtökiukun aikana tyynenä pysyminen ja taas kerran oivallus siitä miten paljon rakentavammin ja lopulta sujuvamminkin kaikki menee kun vain jaksaa itse pysyä rauhallisena, miksi se aina väsyneenä unohtuu?

- Aamupalan taustamusiikki (pitää huomenna kysyä soittavatko jotain radiokanavaa vai onko kyseessä jotkut levyt tai Spotify tai mitä näitä nyt on)

- Vaaleanpunainen verigreippimehu (jossa taitaa olla aika paljon sokeria, eihän se muuten voisi olla niin hyvää?)

- Kuopuksen ilme ja päättäväisesti viivaksi yhteenpuristetut huulet kun puuro ei enää maistunut.

- Tyynyliinanpainanta SnadiStadin Muksu-kerhossa

- Pomppulinnassa kolmestaan tyttöjen kanssa, sehän toimi oikein hyvin myös imetyspaikkana

- Lounaalle takaisin hotellille (SnadiStadin pizzat ja hampurilaiset eivät houkutelleet) ja kuopus nukkui ainakin puolet lounaasta, jonka aikana ehdittiin esikoisen kanssa tehdä tarjoilijan tuomia puuhatehtäviä ja hieman syödäkin

- Lounaalla jatkuneen loistavan musiikin tahdissa jammailut esikoisen (ja vähän kuopuksenkin) kanssa, soundtrackin kruunasi Jack Johnson

- Arvonta ennen päiväunia, josta esikoinen oli ilmeisen innoissaan: halusi mennä nukkumaan lappujensa kanssa ja lueskella niitä ennen nukahtamistaan...

Nyt pitäisi jo herätellä tytöt ja valmistautua lähtöön. Mieheni yllyttämänä aion ennakkoepäilyistäni huolimatta lähteä metrolla keskustaan ystäviä tapaamaan. Miehen olisi tarkoitus liittyä illemmalla seuraan. No, ehkä osaavat respassa neuvoa missä metroasema on ja miten siellä toimitaan vaunujen kanssa...

Aurinkoista loppuviikkoa teille kaikille!

8 kommenttia:

  1. voi hauskuuksien hauskuus. Olin ihan tärinässä kun katselin sitä pientä pulleaa kätöstä, joka nosti minulle voiton ja juuri toivomani voiton. Ajatuksen voima; niinpä niin :-) NYT täytyy heti ostaa se arpa, jonka voitto on 25000 kr/kk 25 vuoden ajan, oi, oi, kuinka tää täti matkustaisi!!! Iso hali pikku onnettarelle ja kaikille muillekin perheen jäsenille. Marja-täti on onnellinen täti. Tämä vuodenaikakin on niin ihana, että meinaa liitoksistaan revetä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea onnea! Tämä oli niin kiva juttu että osui juuri oikeaan osoitteeseen! Auringonpaiste tekee kyllä ihmeitä synkän talven jälkeen, kaikki tuntuu jotenkin kevyemmältä. Arpaonnea (ja muutakin onnea) myös jatkossa!

      Poista
  2. täti oli niin innoissaan, että unohti yhden tärkeän sanan. (oi, voi) KIITOS !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä! Kiitos kun olet ahkerasti jaksanut blogia lukea! :)

      Poista
  3. ONNEA voittajille ! Erityisesti Marja-tädille, joka on palkinnon arvoinen. Vähintäänkin! :) Mumman paras palkinto on noiden pullukkasormien tsiikailu silmät kyynelissä. Tulkaa pian kotiin turvallisesti enkelisaattueessa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turvallisesti taas kotona. Nyt kaivataankin mummaa oikein toden teolla seuraavien parin kuukauden ajan! Saat nauttia meidän seurasta ihan kyllästymiseen asti :D

      Poista
  4. Kuulostaapa teidän Hesan reissu kaikinpuolin mukavalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukava reissu ja todellakin piristi perusarkea! :)

      Poista