torstai 26. joulukuuta 2013

Tapaninpäivänä



Johtuneeko ilmaston lämpenemisestä vai siitä, että lasteni isä on hullu - en tiedä, mutta tapaninpäivänä 2013 mieheni ajoi perinteiselle tapaninpäivävierailulle isäni luo moottoripyörällä 110 kilometriä suuntaansa.




Saatoin hieman marmattaa asiasta lähtöhetkellä, joten tyttöjen kanssa autoon pakkautuessamme esikoinen tokaisi sovittelevaan sävyyn: "Isä haluaa leikkiä kesää..."

Ja hetken päästä matkaan jo lähdettyämme takapenkiltä kuului vielä: "Isä on sellainen villipeto!"




Mihin me tytöt tuon meidän villin isin kanssa vielä joudutaankaan...?

8 kommenttia:

  1. On the road again.... Miten mummalla on sellainen tunne, että se esikoinen tule menemään melkoisen samanlaisia kuvioita elämässään kuin isänsäkin...ehkä olen väärässä...toivottavasti olen väärässä - ainakin osittain! En nimittäin haluaisin pelätä kaikkia vanhuudenpäiviäni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Toivottavasti ei jouduta ihan kamalasti pelkäämään, pitäisin mielelläni lapset aina lähellä :)

      Poista
  2. Nuo Liljan kommentit ovat aina niin mainioita. isi haluaa leikkiä kesää :) Ei tyttö kysellyt jälkeen päin miltä se kesäajo tuntui? Kiva kun olit laittanut linkin feisariinkin, niin arvasin heti, että tarinaa on tuupattu blogiin. Saatoin sitä sitten rauhassa etsiä tämän ison koneen ääressä, joka pitää feissin suljettuna, mutta muut postit ovat vielä luettavissa. Oikein hyvää vuodenloppua teille ja hauskaa uuden alkua ja tietty myös jatkoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommentit on kyllä usein hämmentävän osuvia :) Oikein hauskaa uuden vuoden jatkoa myös sinne!!

      Poista
  3. Täällä oltiin myös tapaninpäivän kunniaksi moottoripyöräilemässä, tosin mies ei päässyt mukaan, koska pyörä ei ole ympäri vuoden vakuutuksessa. Isäni ja veljeni sen sijaan kävivät pärryyttämässä prätkiään, tosin vähän maltillisemman mittaisen lenkin. Hulluja nuo Villit Hiehot! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi niitä, pitäisikö nimi muuttaa "Hullut Hiehot" :D Nykyään sattuneesta syystä tulee aina Sons of Anarchy mieleen, mutta taitavat niihin verrattuna kuitenkin olla vielä aika kilttejä ;)

      Poista
  4. Toi osui niin oikeaan että isi leikkii kesää. Me nimittäin yksi vuosi prätkäiltiin toukokuun vikana päivänä ja lämpöä oli +5. En meinannut pystyä pitämään tangosta kiinni ja lämmittelytaukoja piti pitää. Eli palelee kesälläkin! :D Oli kivaa nähdä joulun aikaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomessa kyllä nuo säät vaihtelee niin arvaamattomasti, että vaikea enää sanoa tyypillistä kesä- tai talvisäätä. Oli kyllä kiva nähdä! Koitetaan ensi viikolla taas tavata kun tullaan sinne!

      Poista