tiistai 4. kesäkuuta 2013

Perheleirillä

Ah, aurinko, järvi, luonto kaikkineen, syömistä, touhuamista ja olemista vaan...
Täällä vietin lapsuuteni ja nuoruuteni kesät ja tänne palaan aina uudestaan!

KESÄ! 

Nautitaan tästä nyt kun se on täällä (pienistä tukaluuksista ja turvotuksista huolimatta). 

Nytpä taidan liittyä tuon pikkuisen peijoonin seuraan unten maille hetkeksi, että jaksan kohta nousta ja käydä juomassa päiväkahvit ennen seuraavaa ohjelmanumeroa, perheaskartelua taisi olla luvassa. Tätä on odotettu koko vuosi. On tämä vaan elämää.






Kuvassa noin kaksivuotias minä, parin kilometrin päässä tästä niin rakkaasta leirikeskuksesta.

11 kommenttia:

  1. Onpa ihana kuulla, että noin hyvin siellä viihdyt(te)! Tulen huomenna iltahetkeksi aistimaan sitä kaikkea kaikkea kanssanne... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin kyllä viihdyttiin! Kiitoksia vielä vierailevalle olympiatähdelle lapsenhoidosta, että päästiin vähän haaveilemaan... :)

      Poista
  2. Kuulostaapa leirielämä leppoisalta, nauttikaahan joutilaisuudesta ja ihanasta kesästä! Kesälomaa odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leppoisaa se kyllä on, ainakin vielä tuollaisella koko perheen leirillä! Jos siinä menivät kesän ainoat helteet niin ei kaduta yhtään, että tuli vietettyä ne tuolla luonnon helmassa järven rannalla... Mutta toivotaan toki, että aurinkoa riittää vielä sunkin lomalle! (hellettä en kyllä pysty enää tässä vaiheessa toivomaan, mutta lämpöä ja aurinkoa toki :) )

      Poista
  3. Täti täällä odottaa lisää tarinaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ihan kohta pitäisi valmistua Italian reissun kakkososa, ehkäpä jo tänään..? :) Leiriltä en ottanut yhtä ainoata kuvaa, oli niin kiire ruokailujen välissä rentoutua, että jäi kokonaan... :)

      Poista
  4. En ole ikinä kuullutkaan perheleiristä, aloin heti googlettamaan ja tutkimaan mitä täältä löytyy! Kuka tämän järjestää, kestääkö kauan? :)

    VastaaPoista
  5. Olipa muuten kieltämättä hieno leiri, upeassa paikassa ja ihanien ihmisten seurassa! (Amandalle samalla vastauksena, että kyseinen perheleiri oli Jyväskylän srk:n järjestämä, ja kesti neljä päivää.)

    Hieno oma projekti tämä blogisi, ja mielenkiintoista luettavaa. Kiitos koko pienelle perheellenne, oli ilo päästä tutustumaan teihin! :) Olette tosiaan lämpimästi tervetulleita vaikkapa kyläilemään meille Lohikoskelle joku päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysinkin heti noita seurakunnan järjestämiä leirejä, muttei niihin taida olla järkeä mennä pienen vauvan kanss. Ehkä aikanaan sitten, en ollut koskaan kuullut tällaisesta!

      Poista
    2. Anne: Oli kyllä tosi kiva tutustua! Täytyypä tulla kyläilemään kun se mies taas sieltä mualimalta kotiutuu, olette tervetulleita myös meille! Mutta nyt nähdään ainakin torstaina puistoilun merkeissä! Kiva, että saatiin järjestettyä!

      Amanda: Kyllä viime vuonna siellä oli ihan kuukauden vanha vauvakin mukana, mutta perheessä oli kyllä isosisko myös, joten en tiedä saisiko siitä niin paljon irti jos olisi vain vauvan kanssa, vaikka miksei sitä silloinkin voisi nauttia hyvästä ruoasta, saunomisesta, uimisesta ja oleilusta... Mutta ens kesänä sit! Tuo meidän tytöntyllerö oli viime kesänä puolitoista ja ihan loistavasti meni jo mukana. Lapsen myötä on nuo seurakunnan jutut tulleet taas tutuiksi, tosi paljon kivaa lapsille suunnattua ohjelmaa järjestetään pitkin vuotta!

      Poista
  6. Nyt kun katselen tota sun sydäntä kouraisevaa kuvaasi tuossa laiturilla pyykkitouhuissa, niin ihan naurattaa tämänpäiväinen kommenttini Liljushkasta, että "kyllä on Tyttö niin isänsä näköiseksi muuttunut!" Tyttöhän on ihan just niin kuin äitinsä (tuossakin kuvassa)! Eli johtopäätös: Isä ja Äiti ovat kaksoset! :D

    VastaaPoista